İSTANBUL / SANCAKTEPE - Sancaktepe Halk Eğitimi Merkezi

Ağu

İlçemiz Halk Eğitimi Merkezinde 2023-2024 eğitim öğretim yılında açılacak kurs programlarında görevlendirilmek üzere ücretli usta öğretici başvuruları alınacaktır.

Başvuru işlemleri 01 Ağustos 2023 - 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında, Ek-2 Ücretli Usta Öğretici Başvuru Değerlendirme Formuna esas belgeler ve diğer gerekli belgeler ile görev almak istenilen kuruma, e-yaygın sistemi üzerinden online olarak yapılacaktır.

NOT:

1. Gerekli şartları sağlayamayan adayların başvuruları reddedilecektir.

2.Hatalı yüklenen veya okunamayan belgeler reddedilecektir.

Bu hususlardaki sorumluluk başvuru sahibine aittir.

Nis

Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hale Bağce ÖZBAŞ' ın başkanlığında ve Şube Müdürümüz Sayın Serkan ÖZTÜRK' ün ve ilçemiz okul müdür yardımcılarının katılımlarıyla "Bağımlılıkla Mücadele" konulu işbirliği ve koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik. Çok verimli ve amaca yönelik bir toplantı oldu. Başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer, Sancaktepe Halk Eğitimi Merkezince düzenlenen kadın kursiyerlerimiz tarafından kurslarımızda üretilen ürünlerden oluşan "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" temalı sergimize katıldılar ve el emeği ürünleri beğenerek emeği geçen kadın kursiyerlerimizi ve kurs öğretmenlerimizi tebrik edip kadınlar gününü kutladılar. Sayın Bakanımıza eşi Nebahat Özer, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ve eşi Canan Yazıcı, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya ve eşi Özlem Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş eşlik ettiler, Sancaktepe Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Cüneyt Manav kendilerine sergi hakkında bilgiler verdi.

Sergimize teşrif edip onurlandırdıkları için kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Kurum Müdürümüz Sayın Ertuğrul Selçuk KARAKURT Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ün vefat yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Ekm

Açıköğretim okulları mezuniyet belgesi (DİPLOMA), öğrenci belgesi, Ek-C2 (askerlik vb) gibi tüm işlemler e-devlet üzerinden sorgulanabilmektedir.  Bağlatı linkleri aşağıda sunulmuştur.

E-devlet üzerinden indirilen belgeler elektronik imzalıdır. Tüm kamu ve özel kurumlarda geçerlidir. Islak imza ve mühür gerekmez.

Ekm

Sancaktepe İlçe Hayat Boyu Öğrenme ve Halk Eğitimi Planlama ve Koordinasyon Komisyonu Toplantısı Kaymakamımız Sayın Ahmet KARAKAYA başkanlığında, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hale BAĞCE ÖZBAŞ ve ilçe kurum amirlerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Ağu

Okul Aile Birliği Hesabımız

Kurum Tanıtım Videomuz  Yayında İyi Seyirler Dileriz.....